Hrvatski English German Italian

Uskrsna akcija za Anitu Herceg

Objavljeno: 24.03.2016 18:23:02


Na Veliki četvrtak održana je dobrotvorna akcija Volonterskog centra Slavonski Brod kojom je zatvoren niz aktivnosti koje su volonteri proveli kako bi prikupili novac za oboljelu Anitu Herceg.

Mnogi su pomogli da bi akciju bilo moguće provesti:
- Tvrtka Žito Itd. Osijek je donirala jaja za bojenje,
- gospođa Željka Olujević, kreativna udruga ˝Bogatstvo u nama˝, Kutljanska udruga mladih i Zbježanska udruga mladih su kreativno ukrasili i obojili jaja,
- TD Komunalac nam je iznajmio štand za održavanje akcije bez naknade za to.

Volonteri i zaposlenici centra su dijelili pisanice, a građani su zauzvrat mogli ubaciti svoj dobrovoljni prilog u posebnu kutiju namijenjenu za tu svrhu. Posebnu radost na štand donio je uskrsni zeko koji je privukao pažnju djece, ali i odraslih građana.

Ugodno su nas iznenadili i razveselili doktori i medicinske sestre Opće bolnice ˝Dr. Josip Benčević˝, s odjela rodilišta i ginekologije koji su također prikupili dio novca za Anitu u zamjenu za pisanice koje su im pristigle u bolnicu.

Prikupljeno je ukupno 1679,00 kn koji će biti uplaćeni na račun za Anitino liječenje.

Ovim tjednom je završila akcija prikupljanja pomoći za Anitu po brodskim trgovačkim i ugostiteljskim radnjama, o čijim ćemo rezultatima izvijestiti kroz naredne dane.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli da niz akcija prikupljanja pomoći za Anitu bude uspješan.
Sretni smo i blagoslovljeni brojnim sugrađanima dobra srca koji su nam pomogli i vjerujemo da će se odazvati kada god to bude potrebno.
 

Dio atmosfere pogledajte u našoj galeriji