Hrvatski English German Italian

Poziv za uključivanje u projekt „Aktivni roditelji za aktivnu zajednicu“

Objavljeno: 15.10.2015 10:02:44

Volonterski centar Slavonski Brod sudjeluje kao partner na projektu „Aktivni roditelji za aktivnu zajednicu“ čiji je nositelj Centar za tehnološki razvoj CTR – županijska razvojna agencija.

CTR – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije u suradnji s partnerima (LAG Posavina, općina Brodski Stupnik i Volonterski centar Slavonski Brod) provode projekt „Aktivni roditelji za aktivnu zajednicu“ koji je financiran sredstvima Europske iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2007.-2013., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza III.
Projekt „Aktivni roditelji za aktivnu zajednicu“ je usmjeren na rješavanje problema slabe ekonomske aktivnosti skrbnika djece predškolske dobi (3-6 godina) na ruralnom području. Projektom će se unaprijediti vještine i znanja 90 nezaposlenih roditelja koji će tijekom provedbe projekta imati mogućnost zbrinjavanja djece u igraonicama s programima usmjerenim prema intelektualnom, kreativnom i psihološkom razvoju djeteta.
Kako bi se ostvarila svrha projekta, tijekom provedbe će se provesti čitav niz aktivnosti koje uključuju:
1. Edukativne aktivnosti s ciljem podizanja ekonomske aktivnosti u mladim obiteljima u ruralnim područjima
2. Stvaranje pravnih i materijalnih preduvjeta za rad s predškolskom djecom

Za dodatne informacije obratite se u CTR – Razvojnu agenciju Brodsko-posavske županije d.o.o. na telefon 035/441-604 (kontakt osobe Mira Kovač i Martina Brigljević) ili na mail mira@ctr.hr martina@ctr.hr

Obrazac za prijavu pronaći ćete na http://www.ctr.hr/

Prijavnica za sudjelovanje u projektu se nalazi na:

http://www.ctr.hr/images/clanci/Prijavnica_ARAZ.pdf