Hrvatski English German Italian

ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA U ZLATNOM CEKINU

Objavljeno: 22.10.2015 12:54:30

U dvorani poliklinike Zlatni cekin održana je jučer radionica na temu »Organizacija društveno-zabavnih aktivnosti uz pomoć volontera« koja je zamišljena kao edukacija  za udruge i druge neprofitne organizacije s ciljem dodatnog obogaćivanja sadržaja i programa koje provode kako bi kvalitetno uredili slobodno vrijeme za svoje članove i štićenike.

Kao partneri na projektu "Mreža socijalnog volontiranja Brodsko-posavske žuanije" na radionici su sudjelovali između ostalih i djelatnici Volonterskog centra Slavonski Brod.

Naglasak edukacije je bio na promicanju volontiranja i predstavljanju načina kako efikasno i uz dodanu vrijednost uključiti volontere u svoj rad.

Predavačice gđa. Anđa Valić ispred Kreativne udruge »Bogatstvo u nama« i gđa. Marija Blažević ispred Opće bolnice Josip Benčević u Slavonskom Brodu su podijelili svoja znanja i informacije koje su stekle pohađanjem slične edukacije u organizaciji Saveza Društava „Naša djeca“ Hrvatske.

Okupljenima su se obratile i poznate brodske volonterke Vera Buk, Neda Andrić i Luca Stanić te predsjednik Udruge 108. brigade ZNG RH Pavo Naletilić koji su iznijeli vlastita životna iskustva u humanom radu.