Hrvatski English German Italian

Hrvatska volontira 2016 - Poziv organizatorima volontiranja

Objavljeno: 21.04.2016 21:42:26

 Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju HRVATSKA VOLONTIRAod 16. do 21. svibnja 2016godine kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.

Ovogodišnjom manifestacijom želimo povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva.

Pozivamo vas da i ove godine organizirate volonterske aktivnosti u koje možete uključiti što veći broj građana, a koje ćete „krojiti po mjeri“ zajednica u kojima djelujete.

Aktivnosti koje planirate provesti ove godine prijavljujete isključivo putem online bazevolonterskih aktivnosti do 9. svibnja, a možete prijaviti i vaše redovne aktivnosti koje ćete provoditi u tjednu manifestacije (Upute za korištenje baze).

Za informacije i podršku u organizaciji aktivnosti, kontaktirajte najbliži regionalni ili lokalni volonterski centar. Popis volonterskih centara članica Hrvatske mreže volonterskih centara pronađite ovdje.