Hrvatski English German Italian

Svečano potpisan ugovor za projekt „Uređenje izletišta Ljeskove vode“

Objavljeno: 11.12.2015 12:37:02

Danas je u Osijeku u prostorijama zaklade Slagalica potpisan ugovor između regionalne zaklade „Slagalica“ i Volonterskog centra Slavonski Brod za građansku akciju „Uređenje izletišta Ljeskove vode“. U ime Zaklade ugovor je potpisala Branka Kaselj - upraviteljica, a u ime VCSB voditelj Dalibor Vašarević. 

Ukratko o projektu:

Volonteri VCSB projektom će provesti akciju čišćenja, uređenja, obnove i izgradnje obiteljskog izletišta Ljeskove vode kako bi tradicionalno izletište revitalizirali te mu vratili nekadašnji značaj.

 Cilj projekta - građanske akcije "Uređenje izletišta Ljeskove vode" je revitalizirati ovo tradicionalno popularno izletište na području općine Bukovlje, koje je poznato već dugi niz godina kao izletište Brođana i stanovnika okolnih općina. No, zadnjih godina izletište je neodržavanjem prilično zapušteno te dotrajalo, stoga je prvenstveni cilj oživljavanje i stavljanje u funkciju.

Vrijednost projekta je 13 tisuća kuna, a natječajni program "Naš doprinos zajednici" je organizirala regionalna zaklada "Slagalica" iz Osijeka.

Volonterski centar Slavonski Brod je nositelj ove građanske akcije, a Općina Bukovlje je dala potporu projektu i samoj ideji obnove i uređenja izletišta.

Projekt se počinje provoditi polovicom travnja 2016. i završava početkom svibnja, što znači ukupno 15 dana.