Hrvatski English German Italian

POZIV ZA NOMINACIJU VOLONTERA GODINE

Objavljeno: 15.10.2015 08:30:12

Volonterski centar Slavonski Brod ove će godine povodom Međunarodnog dana volontera, a u okviru Volonterijade koja će se održati 3. prosinca, dodijeliti nagradu za volontera godine.

VCSB će također nominirati ispred Centra kandidata za volontera godine u sklopu natječaja Grada Slavonskog Broda za godišnju nagradu volontera godine.
Javni pozivi su otvoreni do 15. studenoga 2015., a prijave se dostavljaju poštom ili predajom u Pisarnicu Gradske uprave.

Više na: http://www.slavonski-brod.hr/index.php/javni-pozivi-natjecaji/5816-javni-pozivi-za-izbor-poslodavca-i-volontera-godine

Javni pozivi za izbor poslodavca i volontera godine

 

Isto tako, Volonterski centar Osijek povodom Međunarodnog dana volontera objavio je natječaj za dodjelu 10. jubilarne godišnje volonterske nagrade za 2015. godinu.
U povodu Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2015. godine, Volonterski centar Osijek objavljuje Natječaj za dodjelu 10. Jubilarne volonterske nagrade.
Volonterski centar Osijek poziva udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate za dodjelu godišnje volonterske nagrade u nekoliko kategorija.

 Više na: http://vcos.hr/vijesti/natjecaj-za-10-jubilarnu-volontersku-nagradu

Natječaj Za 10. Jubilarnu Volontersku Nagradu | Volonterski Centar